50 år med AAU Adgangskursus

Adgangskursus har eksisteret i over 50 år

For 50 år siden begyndte de første studerende på Adgangskursus og lige siden har Adgangskursus kvalificeret studerende til at tage en ingeniør- eller maskinmesteruddannelse.

Dette blev markeret med arrangementet ”50 år med Adgangskursus” onsdag d. 9 december 2015, kl. 17 - 20 i Rendburgsgade 14, 9000 Aalborg.

Dette arrangement bød på spændende oplæg fra tidligere adgangskursister, Søren Juul Hansen og Henrik Christensen, der begge har skabt sig inspirerende karrierer efter deres tid på Adgangskursus og ingeniøruddannelser på Aalborg Universitet. Søren er nu CEO ved Bredbånd Nord, og Henrik er æresdoktor ved Aalborg Universitet, professor ved Georgia Tech og ikke mindst rådgiver for Barack Obama.

SE FILMEN FRA ARRANGEMENTET "50 ÅR MED ADGANGSKURSUS"

HERUNDER SES PROGRAMMET FOR "50 ÅR MED ADGANGSKURSUS"