Informationsmøde om Adgangskursus

Besøg os på Adgangskursus

Hos Adgangskursus kan du som håndværker eller ufaglært tage en fyldestgørende adgangseksamen til alle ingeniøruddannelserne i Danmark samt landinspektøruddannelsen på AAU på 1 – 1 ½ år. Læs mere om kurserne til ingeniør her. Du kan også tage en fyldestgørende adgangseksamen til maskinmesteruddannelserne tager ½ år Læs mere om kurset til maskinmester her.

Mangler du et eller flere fag eller niveauet for at komme ind på din foretrukne ingeniøruddannelse, tilbyder vi hurtige målrettede enkeltfagskurser eller turbokurser Læs mere om enkeltfag og turbokurserne her.

Besøg os 

Overvejer du at starte på adgangskursus, men er i tvivl om det er noget for dig? Så har du flere muligheder for at besøge os på Adgangskursus, inden du træffer dit valg.

Infomøde i maj og november 

Vi holder infoaften i maj og november, hvor du kan komme forbi Adgangskursus og blive klogere på undervisningen, optagelseskrav, SU-muligheder og meget mere. Du får også mulighed for at se lokalerne, møde underviserne og et par nuværende studerende.

Infoaften 16. nov. 2021 kl. 19-21

Sted

Adgangskursus Aalborg, Strandvejen 12-14, 9000 Aalborg  Google maps 

Adgangskursus Esbjerg, Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg  Google maps
 

tilmelding ikke nødvendig men Få en reminder her 

Infoaften maj 2022

STED 

Dato for infomødet i maj 2022 følger

 

 

 

Webinar august 2022

WEBINAR

Dato for webinaret i 2022 følger 

 

 

 

Hvordan er det at gå på Adgangskursus?

 

Adresser og kontakt

Har du spørgsmål angående praktiske ting omkring Adgangskursus eller Enkeltfagskurser, kan du kontakte vores studiesekretær, Rikke Leth Jørgensen på rlj@staff.aau.dk eller tlf.: 99 40 97 70. For råd og vejledning om kurserne og deres indhold henvises til studievejledernes side.  

AALBORG: Strandvejen 12-14, 9000 Aalborg, 99 40 97 70. Se kort og Aalborg-medarbejdere

ESBJERG: Niels Bohrsvej 8, 6700 Esbjerg, 99 40 76 95. Se kort og Esbjerg-medarbejdere.