Studievalgsdagen 2021

Den hurtigste vej til optagelse på ingeniøruddannelsen

Mangler du et eller flere fag eller niveauet for at komme ind på din foretrukne ingeniøruddannelse, kan AAU Adgangskursus hjælpe dig videre. Adgangskursus tilbyder hurtige, målrettede enkeltfagskurser, turbokurser og en fuld adgangsgivende eksamen til alle ingeniøruddannelser i Danmark. Få mere information om de forskellige kurser her på side. 

Chat med vores studievejledere 

Har du spørgsmål til kurserne, eller ønsker du blot at høre mere, er du meget velkommen til at skrive til vores studievejledere i chatten her på siden. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Turbokursus og enkeltfag

Mangler du et fag eller et niveau for at blive klar til optagelse til sommer, kan du tage et turbokursus hen over 5-6 uger i august. Du kan også tage et enkeltfagskursus på ½ til 1 år.

Adgangskursus til ingeniør

Adgangskursus tilbyder et alternativ til en studenter-, htx-, hhx- eller hf-eksamen, for dig som er håndværker eller ufaglært og vil kvalificere dig til optagelse på ingeniøruddannelsen.

Adresser og kontakt

Har du spørgsmål angående praktiske ting omkring Adgangskursus eller Enkeltfagskurser, kan du kontakte vores studiesekretær, Rikke Leth Jørgensen på rlj@staff.aau.dk eller tlf.: 99 40 97 70. For råd og vejledning om kurserne og deres indhold henvises til studievejledernes side.  

AALBORG: Strandvejen 12-14, 9000 Aalborg, 99 40 97 70. Se kort og Aalborg-medarbejdere

ESBJERG: Niels Bohrsvej 8, 6700 Esbjerg, 99 40 76 95. Se kort og Esbjerg-medarbejdere.